Vaš Partner za ekskluzivan nameštaj

Preduzeće Drvoprof plus d.o.o iz Beograda osnovano je sredinom 1990 god. Sačinjeno je iz prodajnog proizvodnog dela. Prodajni deo čine dva salona u Beogradu. U našim prodajnim salonima možete pogledati modele naših kuhinja i informisati se o materijalima, okovima i ostaloj opremi za kuhinje. Saradujemo sa Beolex-om, Bosch-om, Electrolux-om. Proizvodnja se nalazi na Novom Beogradu, Posedujemo nove mašine za sečenje i kantovanje pločastih materijala i farbaru sa vodenom zavesom. Drvoprof plus se bavi projektovanjem, proizvodnjom i montažom nameštaja po meri vašeg prostora. u skladu sa vašim željama, potrebama i zahtevima. Možete poručiti nameštaj od univera, farbanog ili furniranog medijapana i masiva. Naš tim će vam pružiti stručnu pomoć u organizaciji vašeg stana, kuhinje ili poslovnog prostora, prilikom odabira materijala. Bojai dezena, postavljanja instalacija i drugih detalja koji su potrebni da vas prostor izgleda po vašoj želji.


Prestižna Priznanja za DRVOPROF - PLUS D.O.O.

DRVOPROF - PLUS D.O.O. se s ponosom ističe kao višestruki laureat prestižne nagrade ZLATNI KLJUČ na uglednom sajmu nameštaja. Naši ekskluzivni dizajni nameštaja osvajaju srca domaćinstava širom regiona, dodajući im eleganciju i udobnost. Ovaj prestižni priznanje potvrđuje našu posvećenost vrhunskom kvalitetu, stalnim inovacijama i besprekornoj estetici, postavljajući nas kao uzor u industriji nameštaja.

  • 30+ godina radnog iskustva

  • 5000+ zadovoljnih kupaca

  • Visok kvalitet usluge

  • 3000+ uspesnih projekata

  • 15+ stručnjaka specijalista

Kroz godine poslovanja, stekli smo poverenje naših klijenata zahvaljujući našoj posvećenosti njihovim potrebama i željama. Naš tim stručnjaka pažljivo prati trendove u industriji nameštaja i kontinuirano radi na unapređenju naših proizvoda, kako bismo uvek bili korak ispred i zadovoljili i najzahtevnije ukuse. Naša misija je da svaki dom učinimo lepšim i funkcionalnijim, pružajući klijentima ne samo nameštaj, već i iskustvo koje će ih inspirisati i učiniti njihov život udobnijim i luksuznijim. Uz nas, svaki kutak vašeg doma postaje prostor za uživanje i opuštanje, gde se spojila lepota i funkcionalnost u savršenom balansu

Naša priznanja

Zlatni KLJUČ

DRVOPROF - PLUS D.O.O. je višestruki dobitnik prestižnog ZLATNOG KLJUČA za ekskluzivne kreacije nameštaja koji oplemenjuju domove širom regiona. Naša posvećenost kvalitetu, inovacijama i estetici prepoznata je kao vrhunski standard u industriji nameštaja.

Firma od poverenja

Za besprekornu reputaciju, etiku u poslovanju i pouzdan pristup u radu kako prema klijentima tako i prema saradnicima. Samo kompanije koje imaju besprekornu reputaciju među klijentima i saradnicima mogu biti nagrađeni Sertifikatom FIRMA OD POVERENJA.

99 Najuspešnijih

Ponosno objavljujemo da je naša kompanija uvrštena među 99 najuspešnijih preduzeća, prema istraživanju koje je sproveo biznis.rs! Ovo priznanje predstavlja rezultat našeg predanog rada i posvećenosti, ali i motivaciju da nastavimo sa izvrsnošću u budućnosti. Hvala svima koji su podržali naš put i doprineli ovom velikom dostignuću!

Transformacija prostora

Nudimo vam mogućnost da transformišete svoj prostor stvarajući nameštaj koji je potpuno prilagođen vašim potrebama, ukusu i stilu. Bez obzira da li se radi o stambenom ili poslovnom prostoru, naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne da stvorite jedinstvene komade nameštaja koji će oplemeniti vaš životni ili radni prostor.Kroz naš proces izrade nameštaja po meri, počinjemo sa pažljivim slušanjem vaših ideja, potreba i vizija. Zatim, naši iskusni dizajneri koriste svoje kreativne veštine i stručnost kako bi osmislili jedinstvene koncepte nameštaja koji odražavaju vašu individualnost i stil. Nakon što se dogovorimo oko dizajna, prelazimo na izradu visokokvalitetnih komada nameštaja, koristeći samo najbolje dostupne materijale i najnovije tehnike izrade.

Your Advantech

Naš cilj je da vam pružimo ne samo funkcionalne komade nameštaja, već i estetski privlačne i dugotrajne kreacije koje će oplemeniti vaš dom i trajati godinama. Bez obzira da li vam je potreban ormar, kuhinjski element, sto ili bilo koji drugi komad nameštaja, mi smo tu da vam pružimo rešenja koja će premašiti vaša očekivanja. Poverite nam svoje ideje i zajedno ćemo stvoriti nameštaj koji će odražavati vašu jedinstvenu ličnost i stil života, stvarajući prostor koji je istinski vaš.

Rezervišite termin za merenje
i unapredite izgled vašeg doma